AF AR HY BE BN BS BG CA NY ZH-CN CO HR CS DA NL EN EO ET TL FI FR KA DE EL HI HU ID GA IT JA JW KM KO KY LA LV LT LB MK MG ML MT MN MY NO PL PT RO RU SK SL ES SW SV TH TR UR VI ZU

Sel: +8801758300772

whatsapp: +8801723283638

Telegram: @mizanseo

Entuk LAPORAN AUDIT SEO Gratis

Laporan Proyek

0
Proyek SEO Rampung
0
Aplikasi Seluler Rampung
0
Desain Grafis Rampung
0
Pangembangan Web Rampung
0
Proyek Pemasaran Digital Rampung
0
Pemasaran Media Sosial Rampung

Video Marketing

Pemasaran video mbantu perusahaan melu pelanggan ing lingkungan sing kakehan digital. Pemasaran video strategis mriksa tujuan, data, lan posisi corong penjualan pelanggan. Mula, SEO Expate Bangladesh Ltd. bisa mbantu sampeyan nindakake pemasaran video utawa produk video. Amarga marketing video duwe secangkir kopi kanggo kita. Sauntara kuwi, kita ana ing papan kapercayan iki amarga tanggapan positif para pelanggan. Ora ana sing bisa mbangun 0 nganti satus. Paling ora, kita butuh 1 kanggo nggawe 10 nganti 100.

Video Marketing

Kepiye cara pemasaran video?

Pemasaran video promosi barang utawa layanan sampeyan nggunakake video. Mula, nambah keterlibatan digital lan sosial, ngajari pamirsa, lan menehi media anyar kanggo ngubungi dheweke. Pemasaran video minangka cara sing apik kanggo nyebarake babagan produk utawa layanan sampeyan. Nalika uga nambah jumlah wektu wong nonton film ing platform digital lan sosial.

Nilai Pemasaran Video

Salajengipun, marketing video minangka bagean penting saka marketing digital, seoexpartebd.com nemokake iki saka riset jero. Sawise iku, teknologi nggawe video nambah, lan para pemasar nggunakake luwih akeh. Nanging iku ora mung alesan video dadi populer. Pisanan, Smartphone nggawe nonton video gampang. 2022 pamirsa nglampahi 19 jam seminggu kanggo nonton video web. Mula, merek sing pengin sukses ora bisa nglirwakake pemasaran video. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe nilai produk lan reputasi sampeyan tuwuh ing pasar. Sampeyan bisa milih SEO Expate Bangladesh Ltd minangka agensi pemasaran video.

Pemasaran video nambah enggo bareng

Video minangka jinis materi paling populer nomer loro ing media sosial sawise gambar. Kajaba iku, YouTube lan TikTok minangka video-sentris. Uga, Instagram lan Facebook prioritas video.

Malah platform tanpa unggahan video promosi marketing video.
Tweets entuk keterlibatan 10x luwih dhuwur.
68% pemasar video bakal nggunakake video LinkedIn taun iki.
Pangguna Pinterest nonton milyar video saben dina.

Pemasaran video ningkatake konversi lan dodolan nalika uga nambah SEO

Ndhuwur kabeh, 28% pemasar nggunakake video kanggo SEO. Mulane, video nambah kualitas situs web lan wektu pengunjung, sing ningkatake peringkat mesin telusur. Mulane, luwih saka 60% pemasar nglaporake biaya akuisisi pelanggan sing luwih dhuwur. Mula, video mbantu nggawe timbal kanggo 83% pemasar video. Kajaba iku, video ora mung duwe pengaruh marang pasar bisnis lan konsumen toko, nanging uga cara para penjual komunikasi lan ngowahi prospek lan kepiye tim layanan ndhukung lan nyenengake para pelanggan. Kajaba iku, video migunani kanggo eksposur merek. Video minangka alat dodolan dinamis sing bisa nindakake luwih akeh tinimbang nambah interaksi. Analitik backend mbantu para sales supaya nduweni kualifikasi lan prioritas prospek sing adhem.

Pemasaran video mulang lan mbangun kapercayan

Ndhuwur kabeh, 28% pemasar nggunakake video kanggo SEO. Mulane, video nambah kualitas situs web lan wektu pengunjung, sing ningkatake peringkat mesin telusur. Mulane, luwih saka 60% pemasar nglaporake biaya akuisisi pelanggan sing luwih dhuwur. Mula, video mbantu nggawe timbal kanggo 83% pemasar video. Kajaba iku, video ora mung duwe pengaruh marang pasar bisnis lan konsumen toko, nanging uga cara para penjual komunikasi lan ngowahi prospek lan kepiye tim layanan ndhukung lan nyenengake para pelanggan. Kajaba iku, video migunani kanggo eksposur merek. Video minangka alat dodolan dinamis sing bisa nindakake luwih akeh tinimbang nambah interaksi. Analitik backend mbantu para sales supaya nduweni kualifikasi lan prioritas prospek sing adhem.

Mobile Video Marketing Works

Pungkasane, SEO Expate Bangladesh Ltd. miwiti marketing video seluler, kita nemokake respon sing luar biasa saka konsumen. Nyatane, ing marketing digital konsumsi video seluler saya akeh. 77% responden nggunakake seluler utawa tablet kanggo nonton video internet, miturut Statist. Facebook ujar pangguna Smartphone 1.5x luwih seneng ndeleng video saben dina tinimbang pangguna komputer.

Pemasaran video nambah enggo bareng

• Temokake Hangouts target pamirsa.
• Rencana video karo stakeholder.
• Video wektu lan budget.
• Pilih platform video.
• Nggawe olahpesen lan video khusus persona.
• Pilih metrik kanggo dilacak lan carane ngetung prestasi.

Kajaba iku, miwiti strategi pemasaran video sadurunge ngrekam utawa nyunting. Kenging punapa? Amarga saben pilihan nggawe video bakal bali menyang tujuan video lan tumindak pamirsa sing dikarepake. Tanpa tujuan sing ditemtokake, sampeyan bakal njupuk maneh, nggawe framing, lan nyunting. Kuwi boros. Dadi, rencana.

Video lan materi video sing digawe pangguna populer, mula saben video kudu target demografi tartamtu. Miwiti nggawe personas panuku yen sampeyan durung nindakake. Yen sampeyan duwe personas panuku, nganyari karo riset video.

Video duwe akeh pemain. Kepiye carane nyelarasake? Kirim kuesioner Google Formulir utawa Survey Monkey menyang para pemangku kepentingan proyek. Sampeyan bisa takon saben wong pitakonan sing padha lan ngumpulake jawaban. Ing tahap iki, nyetel gol sing jelas. Nambah cahya merek karo marketing video? Tambah dodolan tiket? Apa sing dikarepake para pamirsa video?

Coba video dadi versi film favorit sing luwih cendhek, luwih cepet, lan luwih murah. Nalika video mbutuhake sumber daya sing luwih sithik kanggo sukses, isih bisa dadi proses sing mbutuhake wektu lan larang regane. Perencanaan lan manajemen proyek bisa mbantu sampeyan ngirit wektu lan dhuwit. Nggawe garis wektu sing rinci kanggo saben langkah proses lan anggaran kanggo wektu tundha. Malah produksi video cilik mbutuhake bakat saka akeh wong. Dadi, sampeyan pengin mesthekake yen ana tantangan lan owah-owahan sing ora dikarepake. Mula, sampeyan bakal bisa ngirim video kanthi tepat wektu.

Coba endi sampeyan bakal nyiarake video sadurunge sampeyan miwiti nggawe. SEO YouTube dadi penting kaya SEO situs web. Coba apa sing digoleki pangguna platform kasebut. Sampeyan uga kudu mikir babagan:

1. Rata-rata durasi wektu nonton
2. Watesan ukuran lan swara
3. Masyarakat
4. Finance
5. Pengembangan

Nalika video asring digunakake kanggo pariwara, video kasebut ora mung promosi awake dhewe. Sawetara platform kalebu alat promosi, dene liyane mbutuhake sawetara wektu lan upaya kanggo ndeleng konten video sampeyan. Dhaptar platform video iki bakal mbantu sampeyan nemtokake platform sing paling apik kanggo kampanye video sampeyan.

Video sampeyan kudu ngirim pesen. Yen sampeyan ora yakin arep miwiti saka ngendi, gunakake salah sawijining conto video marketing iki kanggo menehi inspirasi strategi video sampeyan. Selarasake pesen video sampeyan karo flywheel yen sampeyan ora yakin jinis pijet apa sing paling apik kanggo pelanggan ing macem-macem tahapan perjalanan panuku. Coba pamblokiran dalan kreatif sing bisa kedadeyan amarga anggaran, katrampilan, lan sumber daya sampeyan. Apa sampeyan mbutuhake layanan desainer kanggo nggawe grafis katelu sing luwih murah? Apa sampeyan bakal nggawe video animasi utawa video live-action?

Sadurunge miwiti produksi, sampeyan kudu nemtokake tujuan video lan nemtokake metrik sing paling apik kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sampeyan wis nggayuh tujuan kasebut. Sampeyan bisa nggunakake metrik sing diwenehake dening platform pilihan minangka standar. Nanging, iki bisa dadi angel kanggo nemtokake kinerja strategi video sampeyan saka wektu. Sampeyan uga bisa nggawe pangukuran efektifitas strategi video multichannel dadi angel. Kajaba iku, pilih sawetara indikator kinerja utama sing cocog karo tujuan video sampeyan. Yen sampeyan ora yakin ing ngendi arep miwiti nglacak marketing video, dhaptar metrik iki minangka papan sing apik kanggo miwiti.

Beda Jinis Video Pemasaran

Sadurunge miwiti syuting, sampeyan kudu mutusake jinis video sing pengin digawe. Priksa dhaptar iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pilihan sampeyan.

1

Video protes:
Video demo kanthi jelas nuduhake cara kerja produk sampeyan, apa iku mlaku liwat piranti lunak utawa eksklusif lan nyoba produk fisik.

2

Video Perusahaan:
Umumé, video merek digawe minangka bagéan saka kampanye iklan sing luwih gedhe kanggo nyorot visi, misi, utawa produk lan layanan perusahaan. Tujuan video merek yaiku kanggo nambah kesadaran perusahaan sampeyan nalika uga narik kawigaten lan narik pamirsa target.

3

Video saka Acara:
Apa perusahaan sampeyan dadi tuan rumah konferensi, diskusi meja bunder, penggalangan dana, utawa sawetara jinis acara liyane? Dadi, gawe gulungan sorotan utawa gawe wawancara lan presentasi sing menarik saka rapat kasebut.

4

Wawancara karo ahli:
Wawancara ahli internal utawa pimpinan pamikiran ing industri sampeyan minangka cara sing paling apik kanggo nggawe kepercayaan lan wewenang karo target pamirsa. Temokake pengaruh industri lan nggawa diskusi kasebut menyang pamirsa. Mula, video ing ndhuwur luwih saka wawancara tingkat dhuwur; iku nyilem jero karo ahli industri nyediakake takeaways konkrit kanggo pamirso. Aja wedi dadi strategis karo wawancara - pamirsa bakal entuk manfaat saka usaha sampeyan.

5

Video kanthi Animasi:
Kajaba iku, Apple nggawe video animasi iki kanggo ngandhani tujuan netralitas karbon. Video animasi bisa dadi format sing apik kanggo nerangake layanan utawa produk abstrak utawa kanggo njlentrehake konsep sing angel dimangerteni sing mbutuhake visual sing kuat.

kesimpulan

Ing Kesimpulan, sampeyan ora kudu berjuang maneh karo marketing video. Akibaté, SEO Expate Bangladesh Ltd. ana ing kene kanggo nuduhake sawetara tips marketing video karo sampeyan. Pakar SEO kita kasedhiya saben jam kanggo mangsuli pitakon sampeyan. Kajaba iku, kita nggunakake marketing video amarga tuwuh kanthi cepet saiki. Amarga iki, kita tetep spesialis nganti cepet lan ngidini dheweke nangani kabeh riset. Sanajan pemasaran video ngganti aturane, kita ngganti rencana pemasaran supaya cocog. Akibaté, pelanggan lan klien SEO Expate Bangladesh Ltd. Rekomendasi pungkasan yaiku mriksa spesialis sing beda-beda banjur ngirim email menyang info@seoexpartebd.com.